Mебели Creative: Производство на висококачествена корпусна мебел по индивидуален проектСПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA
Mебели Creative - СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ » СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA

НАСЛАДИ СЕ НА БАЛАНСИРАНИ ЦВЕТОВЕ, СТИЛ И КОМФОРТ СЪС СПАЛЕН КОМПЛЕКТ САН МАРИНО

Виж цена
  • СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA Без скрин: 2059.00
  • СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA Със скрин: 2499.00
От къде мога да купя Свържете се с нас

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Комплект Viena се произвежда от висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм. на фирмата EGGER. Леглото се изработва с извити челни ръборе, осигуряващи дизайна на комплекта, както и безопасността на потребителя. Гърба на леглото се произвежда от тапицирани детайли и декоративни ивици полиглос. Леглото се предлага с включена в цената метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200. Възможна е промяна на размера на леглото и гардероба след индивидуално запитване.


Двете нощни шкафчета се изработват с по едно чекмедже, чиито чела са също извити. Корпуса на нощните шкафчета се изработва от масивно ПДЧ с дебелина 36 мм. За по-голяма елегантност детайлите на корпуса на нощните шкафчета са сглобени под 45 градуса.


Скрина е в същия стил като нощните шкафчета, с разликата, че се състои от четири чекмеджета, като най-горното чело се произвежда от полиглос с гланцов ефект и има възможност за регулиране на височината.


Гардероба се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от полиглос детайл с гланцов ефект. Леглото и гардероба се доставят разглобени, с приложена подробна монтажна схема. Подробна схема с размери можете да откриете в галерията от снимки. 


Спален комплект Виена се предлага в 2 ценови комбинации:- Спален комплект ВИЕНА комбинация КЛАСИК - включва гардероб, легло с ламелна рамка и повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета;- Спален комплект ВИЕНА комбинация МАКСИ - включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин).  ИЗБОР НА ЦВЯТ:


Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER. Полиглос детайлите (лилавите детайли от снимката) могат да бъдат в следните цветови разновидности: Бяло, Черно, Патладжан. 


СРОК ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Този артикул можем да произведем за Вас в рамките до (30) тридесет календарни дни.СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ VIENNA

ИЗБОР НА ЦВЯТ

ПРЕДОСТАВЯМЕ ВИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ НА ПДЧ И КОЖА СЪГЛАСНО ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ.