Mебели Creative: Производство на висококачествена корпусна мебел по индивидуален проектСПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS
Mебели Creative - СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ » СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS

НАСЛАДИ СЕ НА БАЛАНСИРАНИ ЦВЕТОВЕ, СТИЛ И КОМФОРТ СЪС СПАЛЕН КОМПЛЕКТ САН МАРИНО

Виж цена
  • СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS Без скрин: 2299.00
  • СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS Със скрин: 2599.00
От къде мога да купя Свържете се с нас

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Всички модули от серия спално обзавеждане „НЮ ОРЛЕАНС” се произвеждат от Австрийски плоскости на фирмата EGGER а всички декоративни елементи са произведени от МДФ боядисан, с гланцов ефект. Всички невидими детайли се изработват от бяло ПДЧ. Детайлите биват обкантени с ABS кант с дебелина 1мм.

Леглото се изработва с повдигащ механизъм с амотрисьори и метална ламелна рамка. Таблата на леглото е тапицирана от висококачествена изкуствена еко кожа.

Нощното шкафче е с две чекмеджета, като са използвани ролкови водачи. Челата на нощното шкафче се произвеждат от МДФ боядисан, с гланцов ефект.

Гардеробът е с две плъзгащи ОГЛЕДАЛНИ врати, разделени с декоративна лайсна на 4 части. За вратите на гардероба се използва луксозно огледало с кафяв оттенък. Механизмите на гардероба са в цвят никел. Гардероба се произвежда с регулируеми крачета от вида „Siso”.

Скрина се произвежда с три чекмеджета, плъзгането на които се осъществява с ролкови водачи. Фасадните детайли на модула се изработват от МДФ боядисан, с гланцов ефект. 

Спален комплект Ню Орлеанс се предлага в 2 ценови комбинации:- Спален комплект Ню Орлеанс комбинация КЛАСИК - включва гардероб, легло с ламелна рамка и повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета;- Спален комплект Ню Орлеанс комбинация МАКСИ - включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин).  

ИЗБОР НА ЦВЯТ: Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER. Фасадните елементи от боядисан МДФ могат да бъдат изработени в цвят по избор от картел по RAL. 

СРОК ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Този артикул можем да произведем за Вас в рамките до (30)  тридесет  календарни дни.СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ NEW ORLEANS

ИЗБОР НА ЦВЯТ

ПРЕДОСТАВЯМЕ ВИ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ НА ПДЧ И КОЖА СЪГЛАСНО ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ.